Preturi

Maternity photography

Editarea fotografiilor este un proces care primește din partea noastră foarte multă atenție și migală și se referă la corecții de iluminare, contrast, crop, fundal, mici ajustări corporale și estomparea eventualelor imperfecțiuni ale tenului.
Termenul de livrare al fotografiilor editate este de 5-8 săptămâni, în funcție de periada anului în care are loc ședința foto.
Programarea se face în baza unui avans de 400 ron; acesta nu este returnabil dar poate fi folosit la achiziții ulterioare la Photo for Kids.
Ședințele foto au loc de luni până vineri; se pot face programări și în zilele de weekend, în funcție de disponibiliatea studioului, contra unei taxe de 200 ron care se adaugă la prețul pachetului ales.

Mai jos vei găsi informații utile despre ședințele foto.
Te rog să ții cont că programările se fac cu minim 3-4 săptămâni în avans, pentru a te asigură că vei găsi un loc disponibil în agendă studioului.
La toate tipurile de ședințe foto voi vă veți alege fotografiile pe care le veți primi în final; procesul de alegere al fotografiilor este unul simplu pentru care veți primi instrucțiuni pas cu pas. În cazul în care vă vor plăcea mai multe fotografii decât cele incluse în pachetul ales, puteți achiziționa mai multe contra cost.
Fotografiile needitate se livreaza doar contra cost. Acestea vor fi livrate in format jpeg si costa 600 ron.

Follow Me on Instagram

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com